Bolt en Boeren & Buren,

na streekproducten nu ook streekstroom.

Koop na je wortels en patatjes nu ook je stroom lokaal

Wat is Bolt?

Bolt is geen klassieke

energieleverancier. Bolt is een energieplatform. Via Bolt kan je jouw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers. Zo weet jij 

exact waar je energie vandaan komt
en waar je geld naartoe gaat.

Bokaal Lokaal: doe mee met de wedstrijd op Facebook

Om de samenwerking tussen Boeren & Buren en Bolt extra in de verf te zetten, kan je 6 maanden gratis stroom én een cadeaubon t.w.v. 300 voor Boeren & Buren winnen*.

Kies daarom vanaf nu voor streekstroom. Jij bepaalt zélf bij welke van de meer dan 60 opwekkers je jouw energie krijgt. Van Eva met haar zonnepanelen tot de windmolens van Jan. Het team van Bolt regelt jouw overstap, snel en gemakkelijk. Als je nu de overstap maakt krijg je ook nog eens €30 korting! Klik op de knop of gebruik de promo code 'BOLTBUREN'.


Goed eten, goede energie

Boeren & Buren en Bolt zijn organisaties met eenzelfde missie: de wereld een beetje groener en eerlijker maken. Dit doen we door de lokale economie te ondersteunen en de kaart te trekken van de korte keten zowel voor energie en voeding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat beide bedrijven elkaar gevonden hebben en de handen in elkaar slaan met de samenwerking:
"Goed eten, goede energie"

...met korting, hé!

Voor de hele maand januari geldt er een exclusieve Boeren & Buren korting van €30 bij je overstap. Het enige wat je moet doen is registreren via deze pagina of de promo code 'BOLTBUREN' gebruiken.

Copyright © Bolt 2020